Casio G-Shock GBA-800-7AER

GBA-800-7AER

Dit stoere G-Shock horloge is met een energiebesparende Bluetooth-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Het horloge heeft naast de normale functies als een timer, stopwatch en 5 dagelijkse alarmen ook een stappenteller. De stappenteller telt de door u gemaakte stappen. Bij de 6-uur aanduiding bevindt zich een stap-indicator level. De stappenteller stuurt de informatie over de gemaakte stappen door naar uw telefoon. De chronograaf kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 60 minuten en kan tot maximaal 200 rondetijden onthouden. De ontvanger in het horloge kan tot 2 meter vanaf uw telefoon ontvangen.

Verdere uitgebreide mogelijkheden van het horloge zijn o.a. dualtime, volautomatische kalender, 12 of 24-uurs uitlezing, geluid uit of juist aan, LED-backlight, Super illuminator en auto light, Via de Smartphone-link functie wordt het horloge tot zelfs 4 x per dag op de juiste tijd gezet en wordt het horloge nauwkeurig gecalibreerd. Geschikt voor iOS 10 of later en Android 6.0 of later. Het horloge is maar liefst tot 200 meter waterdicht en weegt ca. 61 gram.

Alle futures op een rij

Bluetooth Smart
Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Smartphone time

Superilluminator
Met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht

Schokbestendig

Stappenteller

Wereldtijden
De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Stopwatchfunctie - 1/100 sec. - 24 uur

Geheugen rondetijd 200
Eindtijd, rondetijd en tussentijd kunnen in dit geheugen met de datum worden opgeslagen en later worden getoond. Een dataset bestaat uit: datum, eindtijd, rondetijd en tussentijd. Het geheugen heeft genoeg ruimte om 200 datasets van dit type op te slaan.

5 alarmen per dag

Wijzer beweeg functie
Met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals stopwatch of datum vrij te kunnen bekijken.

Phone Finder
Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Knopgeluiden aan/uit

Automatische kalender
Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.

12/24-uurs tijdweergave

Afmetingen (H x B x D)
54,1mm x 48,6mm x 15,5mm

Gewicht
ca. 61 g

€ 119,00
Op voorraad › Ma t/m vr, voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog gratis verzonden
 
Specificaties
DoelgroepMan,Vrouw
Soort uurwerkQuartz
Materiaal bandKunststof
Materiaal behuizingKunststof
Soort glasMineraal
Waterdichtheid200M
Extra functiesDatumaanduiding,Dagaanduiding,Timer,Chronograaf,Alarmfunctie
Fabrieksgarantie2 jaar