Invicta Angel 14321

14321


KENMERKENMineraalglas

Datumaanduiding met vergrootglas

Geschakelde goudkleurige roestvrij stalen band

Waterbestendig tot maar liefst 200 Meter


Invicta Angel 14321 - Onderscheid je van de rest met de tijdloze elegantie van Invicta!


Een uni-directionele draaibare ring omringt het mineraalglas. De goudkleurige wijzerplaat met lichtgevende wijzers beschikt over een datumaanduiding met vergrootglas. De kast en de band zijn vervaardigd uit geborsteld en gepolijst goudkleurig edelstaal.

De diameter van de kast is 40mm (ex kroon) en een dikte van 12mm. De schakelband kan eenvoudig worden ingekort en veilig vast gemaakt worden met een vouwsluiting. Het horloge is waterbestendig tot maar liefst 200 meter (20ATM).

Het horloge wordt geleverd in een originele gele Invicta box. Je ontvangt 2 jaar garantie maar bij het activeren van je garantiekaart ontvang je van Invicta nog eens 1 jaar extra garantie! Dus 3 jaar garantie!

Horloges van het merk Invicta zijn er in verschillende uitvoeringen. Wilt u zakelijk sjiek of misschien casual voor in het weekend en de vakantie? Invicta heeft voor alle gelegenheden een passend horloge.

De duikhorloges zijn legendarisch. Wereldwijd heeft Invicta fans die niet het water in gaan zonder de Invicta Pro Diver.

Invicta Watch is oorspronkelijk een Zwitsers horlogemerk, opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland, door Raphael Picard in 1837. Invicta Watch is één van de oudste Zwitserse horlogemerken ter wereld. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Hollywood, Florida, maar zonder ook maar enige inbreuk te maken op de Zwitserse kwaliteit.

 

Van € 175,00 voor € 130,00
Niet op voorraad
 
Specificaties
DoelgroepVrouw
Soort uurwerkQuartz
Materiaal bandDouble
Materiaal behuizingDouble
Waterdichtheid200M