Invicta Pro Diver 8926OB

8926OB
PRO DIVER

Neem een duik en verrijk je horizon met behulp van de standvastige begeleiding van de Invicta Pro Diver.

Invicta 8926OB Automaat

De duidelijkste manier om jezelf te definiëren is met een horloge. De Invicta Pro Diver 8926OB Automatic is in dat geval jouw perfecte metgezel. De Invicta 8926OB behoort tot de Diver-serie en heeft een uniek ‘auto-wind’ mechanisch uurwerk. Dat betekent dat het uurwerk zich oplaadt door de bewegingen van je pols. Batterijen zijn hierdoor overbodig! Je bent natuurlijk niet altijd in de weer, en daarom heeft de Invicta 8926OB een reserve van 40 uur. Zo kun jij je rust pakken zonder dat de tijd stilstaat. Invicta heeft een kwalitatief uitstekend uurwerk in elkaar gezet. De solide kast is voorzien van een ontspiegelde krasbestendige mineraalglazen afdekplaat die de meest ruige omstandigheden kan doorstaan. De kast en draagband van het horloge zijn gemaakt van roestvrij staal. Een slim ontworpen veiligheidssluiting zorgt ervoor dat je de band kunt openen en sluiten in een vloeiende beweging. De achterkant van het horloge is bovendien voorzien van een mineraal-glazen plaat waardoor je het uurwerk van binnen kunt bewonderen. Een strak design en een diameter van 40 millimeter maakt het horloge geschikt voor alle gelegenheden. De Invicta Pro Diver 8926OB doet zijn naam eer aan door zijn waterbestendigheid tot 200 meter wat hem geschikt maakt voor watersporten zoals zwemmen en snorkelen. Voor iedere man in elke positie is de Invicta Pro Diver 8926OB zowel een tijdloos als bijdetijds accessoire! Het horloge wordt geleverd in een originele gele Invicta box. Je ontvangt 24 maanden garantie maar bij het activeren van je garantiekaart ontvang je van Invicta nog eens 1 jaar extra garantie! Dus 3 jaar garantie!

Horloges van het merk Invicta zijn er in verschillende uitvoeringen. Wilt u zakelijk sjiek of misschien casual voor in het weekend en de vakantie? Invicta heeft voor alle gelegenheden een passend horloge.

De duikhorloges zijn legendarisch. Wereldwijd heeft Invicta fans die niet het water in gaan zonder de Invicta Pro Diver.

Invicta Watch is oorspronkelijk een Zwitsers horlogemerk, opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland, door Raphael Picard in 1837. Invicta Watch is één van de oudste Zwitserse horlogemerken ter wereld. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Hollywood, Florida, maar zonder ook maar enige inbreuk te maken op de Zwitserse kwaliteit.

 

Van € 200,00 voor € 150,00
Op voorraad › Ma t/m vr, voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog gratis verzonden
 
Specificaties
DoelgroepMan,Vrouw
Soort uurwerkAutomaat
Materiaal bandStaal
Materiaal behuizingStaal
Waterdichtheid200M