Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER

MTG-B3000FR-1AER

De Casio G-Shock horloges zijn niet alleen sportief maar op dit moment ook erg trendy. De horloges zijn uitgevoerd met vele digitale functies voor iedere sport. 

Het horloge beschikt over de volgende functies:

Bluetooth® Smart, het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Smartphone time, wanneer de klok is gekoppeld met het toestel, wordt de tijd automatisch ingesteld en wordt de huidige tijd dus wereldwijd.

Superilluminator, met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht

Schokbestendig, een schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen.

Lichtenergie, zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.

Zendergestuurd (EU, USA, JPN, CHN), of het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is - nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.

Wereldtijden, de wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Dual Time Display, met de dubbele tijdweergave ze hebben altijd een tweede keer in een oogopslag.

Weergave dag en datum, de huidige dag en datum worden beide getoond.

Stopwatchfunctie - 24 uur, verstreken tijd wordt gemeten met een precisie van onderdelen van een seconde. Het horloge kan tijden van max. 24 uur meten.

Timer - 1/1 sec. - 24 uur, voor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een secondepuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld.

Dagalarm, aan dagelijks terugkerende gebeurtenissen wordt u herinnerd door het dagalarm, waarbij een akoestisch signaal klinkt op het ingestelde tijdstip.

Automatische ijking van de wijzers, de automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig, bijvoorbeeld vanwege verlopen onder invloed van stoten of magnetisme.

Kroon slot, beveiligt de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkwijze.

Smart Access Technologie, smart Access maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon er uit te trekken en te draaien heeft u een zeer intiutieve bediening over alle functies.

Phone Finder, smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Automatische kalender

Geval met IP-afwerking, de behuizing van het horloge is gecoat door het zogenaamde "ion plating-proces" dat verbruikt en biedt het voordeel van een verhoogde krasbestendigheid.

carbon bezel, de bezel is gemaakt van echt koolstofvezel en is een aantrekkelijke eye-catcher.

Armband met IP-afwerking, de armband van het horloge is uitgebreid gecoat volgens het zogenaamde "Ion Plating" -proces en biedt het voordeel van een verhoogde krasbestendigheid.

One-Push Band uitwisseling

Veiligheidssluiting, daarop kun je vertrouwen: de armband van dit horloge is met een speciale sluiting uitgerust die het per ongeluk openen verhindert.

Afmetingen (H x B x D)
51,9mm x 50,9mm x 13,2mm

Gewicht
ca. 115,0 g

€ 1350,00
Op voorraad › Ma t/m vr, voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog gratis verzonden
 
Specificaties
DoelgroepMan
Soort uurwerkGPS Solar
Soort glasSaffier
Waterdichtheid200M
Extra functiesDatumaanduiding,Dagaanduiding,Perpetual Calender,Timer,Chronograaf,Alarmfunctie
Fabrieksgarantie2 jaar