Custom Made Sieraden

Custom Made Sieraden

Voor custom made sieraden bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze goudsmeden bezitten over de nieuwste technieken en gebruiken de beste gereedschappen om uw of ons gezamelijk idee helemaal tot in de puntjes uit te werken. Samen met u schetsen wij eerst uw wens op papier en brengen dit over aan onze goudsmid die u op de euro nauwkeurig een prijsopgave zal doorgeven.  Denk bijvoorbeeld aan een geërfde trouwring die u wilt personalizeren in een bepaalde vorm en maat of wilt verfraaien met een diamant. 

De techniek van tegenwoordig gaat zelfs verder met 3-d schetsen of een afbeelding van internet die u nagemaakt wil hebben. U merkt het al wij kunnen álles maken.

Deze 14krt witgouden hanger met diamant is daar een mooi voorbeeld van. Deze specifieke klant kwam met een globaal idee van een bol-hanger met diamant.Samen met ons ontwerp-team hebben wij dit idee uitgewerkt en de goudsmid heeft dit tot een prachtig resultaat gebracht.

Wilt u ook een voor u speciaal gemaakt sieraad? Maak dan op dinsdag of donderdag een afspraak met iemand van ons ontwerp-team. Samen met onze goudsmid kunnen wij aan al uw wensen voldoen. 

Bent u ook benieuwd? Vraag naar Marjan en of Herma, wij denken graag met u mee! Telefoonnummer 073-8446390