Oorgaatjes Schieten

Oorgaatjes Schieten

Momenteel is het niet mogelijk om bij Anny van Buul Juweliers oorgaatjes te laten schieten.

Als dit weer mogelijk is ben je bij ons vanaf 4 jaar van harte welkom om oorbellen te komen schieten. Wij hebben een ruime keuze chirurgisch stalen schietoorbellen: van een leuk gekleurd bloemetje voor onze jonge klantjes tot een sierlijk tijdloos oorknopje in goud-of zilverkleur met of zonder steen. voor je 1e, 2e of zelfs 3e gaatje. 

Hoe gaat dit in zijn werk? Wij zoeken eerst met u de schietoorbellen uit, vervolgens worden uw oren ontsmet met deïnfecterende doekjes en zetten wij een stipje op uw oorlel waar de oorbel moet komen. Samen kijken wij in de spiegel of dit de gewenste plek is. Daarna "schieten" wij per oor de oorbel of eigenlijk drukken wij het door want het is een "doordruk-systeem". Vervolgens krijgt u uitleg over de nabehandeling. U ontvangt van ons een gratis flesje sterylon waarmee u uw net geschoten gaatjes goed kunt behandelen.

Kinderen tot 10 jaar worden beloond met een echte Dapperheids-diploma! Hier komt jouw naam op te staan en je ontvangt hiermee op jouw eerst volgende oorbellen aankoop 10% korting,

Momenteel  hebben wij  aangepaste maatregelen om te voldoen aan alle richtlijnen van de GGD en het RIVM;

- De oorbelletjes kunnen momenteel niet tegelijkertijd geschoten worden.

- Wij hebben voor alle medewerkers handschoentjes en mondkapjes om te gebruiken.

- Voor onze klanten vanaf 12 jaar hebben wij ook mondkapjes ter beschikking.

- De oorbellen waarmee de gaatjes gezet worden zijn steriel verpakt.

Wil jij graag oorgaatjes, maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 073-8446390