Oorgaatjes Schieten

Oorgaatjes Schieten

Vanaf maandag 7 juni 2021 is het weer mogelijk om bij Anny van Buul Juweliers oorgaatjes te laten schieten. Het schieten van gaatjes doen we op afspraak van maandag t/m donderdag en zaterdag van 17.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Vanaf 4 jaar ben je bij ons van harte welkom om oorbellen te komen schieten. Tot de leeftijd van 18 jaar schieten we alleen onder begeleiding van een volwassene. Wij hebben een ruime keuze chirurgisch stalen schietoorbellen: van een leuk gekleurd bloemetje voor onze jonge klantjes tot een sierlijk tijdloos oorknopje in goud-of zilverkleur met of zonder steen. voor je 1e, 2e of zelfs 3e gaatje. 

Hoe gaat dit in zijn werk? Wij zoeken eerst met u de schietoorbellen uit, vervolgens worden uw oren ontsmet met deïnfecterende doekjes en zetten wij een stipje op uw oorlel waar de oorbel moet komen. Samen kijken wij in de spiegel of dit de gewenste plek is. Daarna "schieten" wij per oor de oorbel of eigenlijk drukken wij het door want het is een "doordruk-systeem". Vervolgens krijgt u uitleg over de nabehandeling. U ontvangt van ons een gratis flesje sterylon waarmee u uw net geschoten gaatjes goed kunt behandelen.

Kinderen tot 10 jaar worden beloond met een echte Dapperheids-diploma! Hier komt jouw naam op te staan en je ontvangt hiermee op jouw eerst volgende oorbellen aankoop 10% korting,

Momenteel  hebben wij  aangepaste maatregelen om te voldoen aan alle richtlijnen van de GGD en het RIVM;

- De oorbelletjes kunnen momenteel niet tegelijkertijd geschoten worden.

- Wij hebben voor alle medewerkers handschoentjes en mondkapjes om te gebruiken.

- De oorbellen waarmee de gaatjes gezet worden zijn steriel verpakt.

Wil jij graag oorgaatjes, maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 073-8446390