Casio G-Shock GWG-2000-1A1ER

GWG-2000-1A1ER

Dit stoere horloge is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel door de modder, afval of ander vuil gaan. Alle omstandigheden waarbij je normaal er niet over zou peinzen om een horloge om te doen. Deze Mudmaster is hier speciaal voor ontworpen. Dit horloge heeft de volgende futures:

Volautomatisch LED-lampje, met draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht.

Vuilafstotende behuizing, de behuizing van dit horloge is compleet afgesloten - vuil en stof kunnen er gewoon niet indringen.

Schokbestendig, de horlogemodule heeft een omhulsel van aphaGEL waardoor het horloge nog beter bestendig is tegen schokken en trillingen. De alphaGEL is een siliconenmat die uitermate flexibel en als een beschermende buffer dient voor de module.

Lichtenergie, zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.

Zendergestuurd (EU, USA, JPN, CHN), of het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is - nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.

Neo-display, de wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.

Barometer (260 / 1.100 hPa), een speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260 / 1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kunt u de weersverwachting aflezen.

Thermometer (-10°C / +60°C), een sensor meet de omgevingstemperatuur van het horloge en geeft die weer in graden Celsius (-10°C /+60°C).

Kompas, een ingebouwde richtingsensor detecteert het magnetische noorden.

Hoogtemeter 10.000 m, een druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van max. 10.000 m.

Totale hoogte, deze functie berekent alle meters die zijn geklommen. In een oogopslag ziet u de totale stijging van een tocht.

Gegevensopslag voor hoogtemeter, in de gegevensopslag van het horloge kunnen (afhankelijk van het model) maximaal 40 hoogtegegevens worden opgeslagen en op ieder gewenst moment worden opgeroepen. Iedere gegevensset bestaat uit de gemeten hoogte in combinatie met de datum en het tijdstip. Bovendien worden behalve de afzonderlijke hoogtes ook de maximale en minimale hoogte binnen de meting opgeslagen.

Wereldtijden, de wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Stopwatchfunctie - 1/100 sec. - 24 uur

Timer - 1/1 min. - 1 uur

5 alarmen per dag

Automatische ijking van de wijzers, de automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig, bijvoorbeeld vanwege verlopen onder invloed van stoten of magnetisme.

Knopgeluiden aan/uit

Wijzer beweeg functie, met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals stopwatch of datum vrij te kunnen bekijken.

Kroon slot, beveiligd de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkwijze.

Smart Access Technologie, Smart Access maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon er uit te trekken en te draaien heeft u een zeer intiutieve bediening over alle functies.

Automatische kalender

12/24-uurs tijdweergave

Indicator batterijcapaciteit

Afmetingen (H x B x D)
61,2mm x 54,4mm x 16,1mm

Gewicht
ca. 106 g

€ 799,00
Niet op voorraad
 
Specificaties
DoelgroepMan
Soort uurwerkSolar
Materiaal bandKunststof
Materiaal behuizingKunststof
Soort glasSaffier
Waterdichtheid200M
Extra functiesDatumaanduiding,Dagaanduiding,Kompas,Perpetual Calender,Batterijreserve-indicator,Timer,Barometer,Chronograaf,Gangreserve,Alarmfunctie
Fabrieksgarantie2 jaar