FAQ

FAQ

FAQ staat voor "Frequently Asked Questions". Ook bekend als "veelgestelde vragen"
Moeilijke termen, iconen en onderdelen van de site worden hier uitgelegd!
Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op. Telnr: 0738446390

 

Er zijn 8 betaalmogelijkheden bij AnnyvanBuul.com

iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Online betalen via je eigen bank. Dit kan wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard U kunt bij ons ook veilig en makkelijk betalen met uw creditcard, wij accepteren Visa en Mastercard. De betaling gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcard gegevens versleutelt verstuurd. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt.

Afterpay Bij deze betaalmogelijkheid wordt €1,95 extra berekent voor de administratie kosten. AfterPay voert voor annyvanbuul.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij annyvanbuul.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal Met PayPal kun veilig je online betalen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden. Je kunt je heel eenvoudig bij PayPal aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij PayPal een rekening, een PayPal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres.
 

Per bankoverschrijving / overboeking, dit gebeurt via Pay.nl. U ontvangt na uw bestelling een bevestiging van Pay.nl. Met daarin alle betalingsgevens. Zodra het geld is bijgeschreven, word de bestelling verzonden. Vergeet niet het betalingskenmerk te vermelden die u van Pay.nl krijgt.

De bankgegevens van Pay.nl zijn:
Ten name van: Stg Derdengelden Pay.nl, Te: Spijkenisse 
Rabobank, Banknummer: 1177.13.678, IBAN: NL35RABO0117713678, BIC:  RABONL2U

Giropay Online betalen middels uw bankpas. "De Duitse iDEAL" Snel, efficiënt en betrouwbaar. Voor al onze Duitse klanten die bankieren bij de banken: Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Giropay maakt online betalen voor Duitse klanten zeer eenvoudig en veilig. Net als bij iDEAL hoeven zij zich niet vooraf te registreren en hebben zij geen speciale software nodig. Het enige dat zij nodig hebben is een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren en dient hun bank deel te nemen aan Giropay.

Mister Cash / Bancontact Online betalen middels uw bankpas. "De Belgische iDEAL" Snel, efficiënt en betrouwbaar. Voor al onze Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

 

VVV cadeaukaarten Online betalen middels uw cadeaukaart is heel eenvoudig. Maak je bestelling compleet en kies bij het afrekenen voor de betaaloptie: VVV cadeaukaart. Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode). Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart of VVV Giftcard. Vervolgens dien je het 19-cijferige kaartnummer (of online cadeaucode) en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt, danwel in de e-mail van de online cadeaucode) in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart (en/of de VVV Giftcard danwel de VVV Online Cadeaucode)? Dan kan je met iDEAL het resterende bedrag bijbetalen. 

 

Anny van Buul Juweliers brengt geen verzendkosten in rekening bij verzendingen binnen Nederland, die betaalt Anny graag voor u!

Uiteraard is het geen probleem om een artikel retour te sturen of te ruilen. Dit dient binnen 14 dagen te gebeuren. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat de klant de goederen heeft ontvangen. Een aantal voorwaarden voor de retourzending zijn; Dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en niet gegraveerd is. Ook dient het artikel retour te worden gezonden in de originele/onbeschadigde verpakking. Wij adviseren om het retour formulier uit te printen, vul deze in, en stuur het met de retourzending mee. U kunt ook een kopie van de factuur meesturen en daarop vermelden wat het probleem is. Zodra wij uw retourzending in behandeling nemen, ontvangt u van ons een e-mail. Dit neemt uiterlijk 2 weken in beslag. De eventuele retourboeking neemt ook maximaal 2 weken in beslag. Het terugzenden van een artikel is voor eigen rekening. Indien anders overeengekomen.

KLIK HIER voor het retourformulier.

Wij maken gebruik van een voorraad systeem. Daarbij wordt aangegeven of het artikel op voorraad is. Echter kan het weleens voorkomen, dat er op hetzelfde moment besteld wordt. En dat het artikel niet meer leverbaar is. Wij bestellen deze dan direct bij de leverancier. Waardoor het meestal wat langer duurt, wij zullen u dan ook altijd een email sturen met de verwachte levertijd van het artikel.

Klik hier, om te zien hoe u uw ringmaat kunt opmeten.

Uiteraard is het mogelijk om een artikel te laten graveren.

Graveren is bij ons een service voor onze klanten. Dat betekent dat we geen kosten berekenen.
U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven in het opmerkingenveld. Wij zullen dit altijd verifiëren om eventuele fouten te voorkomen.
Mocht het niet mogelijk zijn, dan zullen wij ook contact met u opnemen.
 
Houdt er wel rekening mee dat, als u iets laat graveren het artikel niet meer retour gestuurd kan worden.
  • 3 ATM / 30 meter (ook wel waterresistant ): deze horloges zijn bestand tegen regen en spatwater.
  • 5 ATM / 50 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt om te zwemmen, mits geen grote temperatuurverschillen optreden. Zij zijn echter ongeschikt voor snorkelen en duiken met perslucht.
  • 10 ATM / 100 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport, zoals zwemmen, zeilen en snorkelen in ondiep water. Zij zijn echter ongeschikt voor torenspringen of duiken met perslucht. Opgepast moet worden voor grote temperatuurverschillen.
  • 20 ATM / 200 meter (ook wel waterproof / divingproof): deze horloges zijn geschikt voor alle vormen van watersport en duiken.

Er zijn 2 betaal-mogelijkheden:

Vooruit betalen per bankoverschrijving.
Rekeninghouder: Anny van Buul Juweliers B.V.

Rabobank

IBAN: NL90 RABO 0120 5657 49

BIC: RABONL2U
 

Ook kunt u veilig online betalen met SOFORTbanking, voorheen bekend als DirectEbanking. Dit is een beveiligd online betalingssysteem. Waarbij u geen creditcard nodig heeft. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

 Er zijn 2 betaal-mogelijkheden:

 
Vooruit betalen per bankoverschrijving.
  
Ten name van: Anny van Buul Juweliers B.V.
 
Rabobank
IBAN: NL90 RABO 0120 5657 49
 
BIC RABONL2U
 
 
Ook kunt u veilig online betalen met SOFORTbanking, voorheen bekend als DirectEbanking. Dit is een beveiligd online betalingssysteem. Waarbij u geen creditcard nodig heeft. 
U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Bestellingen naar Duitsland en/of Belgie worden vanaf 100 euro gratis verzonden!
Tot een orderbedrag van 100 euro wordt er € 6,50 verzendkosten in rekening gebracht.