Casio G-Shock | GW-9500TLC-1ER | Master of G

GW-9500TLC-1ER

Casio en Toyota hebben de handen weer ineen geslagen voor een nieuw samenwerkingsproject dat Team Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC) en G-SHOCK samenbrengt voor iets heel bijzonders.

In deze samenwerking krijgt de MUDMAN, die bekend staat om zijn topprestaties onder de zwaarste omstandigheden, met de kenmerkende uitdagingsbereidheid van het TLC-team, een veteraan in de zwaarste race ter wereld, de Dakar Rally.

De MUDMAN GW-9500, met zijn Carbon Core Guard-structuur, is een kleiner, slanker horloge dat stof- en modderbestendig is. Het heeft ook een duplex lcd-scherm, waarmee je precies krijgt wat je nodig hebt om elke uitdaging aan te kunnen.

De zandkleurige band is ontworpen om het gevoel van racen door woestijnzand uit te drukken en is bedrukt met een zwart spetterpatroon dat doet denken aan de diepe moddersporen die de scheurende racers achterlaten. De roestvrijstalen onderdelen van de omlijsting − een primeur voor een GW-9500-model − hebben een zwarte ionplating voor een gedurfde onverschrokkenheid die zowel kracht als praktische luxe uitstraalt.

Het duplex lcd-scherm heeft een aparte grafische laag voor een groter digitaal kompas, zodat je in noodsituaties gemakkelijker naar je bestemming kunt navigeren. Radiogestuurde kalibratie levert de precieze tijd die strijdende teams onder de zwaarste omstandigheden nodig hebben om te winnen.

De kleuren van het TLC-team – blauw, wit en rood – accentueren het ontwerp. Het teamlogo op de band en de achterkant van de behuizing voegt de laatste accenten toe aan dit unieke samenwerkingsverband en eerbetoon aan deze twee onverschrokken teams.

 

€ 439,00
Op voorraad › Ma t/m vr, voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog gratis verzonden
 
Specificaties
DoelgroepMan
Soort uurwerkSolar
Materiaal bandKunststof
Materiaal behuizingStaal
Soort glasMineraal
Waterdichtheid200M
Extra functiesDatumaanduiding,Dagaanduiding,Kompas,Perpetual Calender,Timer,Barometer,Chronograaf,Gangreserve,Alarmfunctie
Fabrieksgarantie2 jaar
Diameter 56.7 × 52.7 × 14.8 mm