Invicta Angel 0488

0488

ANGEL

Ontworpen met een aanraking van boven, de Invicta Angel collectie. Een perfecte balans tussen tijd en stijl. Aandacht voor de vrouwelijke dapperheid, de Invicta Angel collectie kent geen grenzen.

Invicta 0488 - Wordt verliefd op dit betoverende ontwerp van het Invicta

Een uni-directionele goudkleurige draaibare ring omringt het krasvaste Flame Fusion mineraalglas. De witte parelmoeren wijzerplaat wordt verfraaid met Zirconia accenten in de vorm van een bloem. De wijzerplaat heeft lichtgevende goudkleurige wijzers en beschikt over een datumaanduiding. De diameter van de goudkleurige roestvrij stalen kast is 39mm (ex kroon) en een dikte van 12mm. De witte band is gemaakt van polyurethaan en kan veilig vast gemaakt worden met een gespsluiting. Het horloge is waterbestendig tot maar liefst 100 meter (10ATM).

Het horloge wordt geleverd in een originele gele Invicta box. Je ontvangt 24 maanden garantie maar bij het activeren van je garantiekaart ontvang je van Invicta nog eens 1 jaar extra garantie! Dus 3 jaar garantie!

Horloges van het merk Invicta zijn er in verschillende uitvoeringen. Wilt u zakelijk sjiek of misschien casual voor in het weekend en de vakantie? Invicta heeft voor alle gelegenheden een passend horloge.

De duikhorloges zijn legendarisch. Wereldwijd heeft Invicta fans die niet het water in gaan zonder de Invicta Pro Diver.

Invicta Watch is oorspronkelijk een Zwitsers horlogemerk, opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland, door Raphael Picard in 1837. Invicta Watch is één van de oudste Zwitserse horlogemerken ter wereld. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Hollywood, Florida, maar zonder ook maar enige inbreuk te maken op de Zwitserse kwaliteit.

 

Van € 160,00 voor € 120,00
Niet op voorraad
 
Specificaties
DoelgroepVrouw
Soort uurwerkQuartz
Materiaal bandSilicone
Materiaal behuizingDouble
Waterdichtheid100M