Casiotron | TRN-50-2AER

TRN-50-2AER

Vier de 50e verjaardag van Casio-horloges met de gloednieuwe limited edition Casiotron, een nieuwe uitgave van het allereerste Casio-polshorloge dat ooit uitkwam. Met zijn debuut in 1974 was de Casiotron 's werelds eerste digitale horloge met een automatische kalender die automatisch werd aangepast aan langere of kortere maanden.

De gloednieuwe TRN-50 is niet alleen een eerbetoon aan het baanbrekende origineel, maar bevat nu ook de modernste geïntegreerde technologie. Bij deze nauwgezette reproductie van het originele ontwerp, zowel qua uiterlijk als grootte, is de buitendiameter in wezen hetzelfde met zijn 39,1 mm, en is het profiel 0,3 mm slanker.

Overal in deze limited edition Casiotron vind je details van het origineel, in de gestructureerde behuizing en band, de donkerblauwe wijzerplaat, het Casiotron-logo en tal van andere details.

De achterkant van de behuizing is voorzien van hetzelfde symbool als het origineel. Deze is enigszins bijgewerkt om de 50e verjaardag van Casio-horloges te vieren.

€ 599,00
Op voorraad › Ma t/m vr, voor 15.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog gratis verzonden
 
Specificaties
DoelgroepMan,Vrouw
Soort uurwerkSolar
Materiaal bandStaal
Materiaal behuizingStaal
Soort glasMineraal
Waterdichtheid50M
Extra functiesDatumaanduiding,Dagaanduiding,Perpetual Calender,Timer,Chronograaf,Gangreserve,Alarmfunctie
Fabrieksgarantie2 jaar
Diameter 42.7 × 39.1 × 12.3 mm